Wie zijn wij?

 

Het kantoor bestaat reeds sedert 1982 en werd opgericht door BREUSEGEM Frank. Hij begon met een agentschap bij UAP dat op vandaag deel uitmaakt van de groep AXA. Zijn klantgerichtheid en inzet zorgden ervoor dat hij snel kon groeien in de verzekeringswereld. Hij werd zelf uiteindelijk divisie-inspecteur van een 50-koppig team verkopers. In 1992 behaalde hij zijn attest als onafhankelijk makelaar en 2001 heeft hij besloten om zich volledig te richten op de klanten en hun behoeften door zich als compleet onafhankelijk onafhankelijk makelaar te registreren.
Dit laat ons toe om u diverse producten van veel maatschappijen aan te bieden, met waarborgen op maat en scherpe premies die het best aansluiten bij uw behoeften. Het is deze rol van adviseur die precies de meerwaarde uitmaakt van een onafhankelijk makelaar. 

Hierbij de voorstelling van het team verzekeringen Breusegem.

 

 

BREUSEGEM Tim - zaakvoerder

Tim is de zaakvoerder en staat in voor de dagelijkse werking van het kantoor. Na zijn studies Bachelor handelswetenschappen en bedrijfskunde, optie bank-financiën en verzekeringen en de gespecialiseerde opleiding Broker College is hij in 2006 gestart in het kantoor. Door de jaren heen heeft hij alle kennis en ervaring van zijn vader Frank kunnen opnemen en het klantenbestand verder kunnen uitbouwen. Dit steeds met de filosofie dat de klant centraal staat en zeker geen nummer is. 

VERDUIJN Benja - medewerker verzekeringen

 

 

Benja

 

Benja is na zijn studies Bachelor bank-financiën en verzekeringen onmiddelijk gestart met werken bij Verzekeringen Breusegem, dit in juni 2015. Door de jaren heen is hij volledig ingewerkt in het kantoor en kan je bij hem terecht voor al uw verzekeringsadvies en de vlotte afhandeling van uw schadegevallen. Ook op vlak van kredieten en fiscaal advies staat hij jullie graag bij. Kortom een allround vezekerings-en kredietspecialist.

Je kan hem bereiken op 050 81 22 89 of via e-mail op benja@verzekeringenbreusegem.be 

BAES Wesley - medewerker verzekeringen en kredieten

Wesley

 

Wesley is sedert januari 2020 gestart in het kantoor. Voorheen was hij werkzaam in ING bank te Jabbeke. Met zijn opgebouwde kennis en ervaring staat hij jullie graag bij voor al jullie verzekeringen, het correct en snel afhandelen van jullie schadedossiers. Ook voor spaar-en beleggingsadvies ben je bij hem aan het juiste adres.