Kredieten

 

Hypothecaire lening

Een huis of stuk grond kopen, of toch liever bouwen of verbouwen? Voor het afsluiten van een hypotheeklening op maat staan wij als specialisten voor u klaar.
Vergeet ook niet dat wij als onafhankelijk makelaar u een goed woonkrediet kunnen verstrekken maar u ook de beste keuze kunnen aanbieden voor uw schuldsaldoverzekering en uw brandverzekering (die u geen van beide verplicht bij een bepaalde leverancier moet afnemen). Zo krijgt u daar ook waar voor uw geld.

Persoonlijke lening

Een mooi project realiseren? Of staat u voor onvoorziene uitgaven? We helpen u met onze persoonlijke lening. Een persoonlijke lening is een lening op afbetaling. Als je liever geen geld opneemt van je spaarrekening, dan kan zo’n persoonlijke lening een goede oplossing zijn om bepaalde uitgaven te financieren. Zo blijft je spaarpotje behouden en heb je altijd iets achter de hand. Kom gerust eens langs voor meer informatie.

Financiering personenwagen

De financiering van een auto kan gewoonlijk tegen nog gunstigere tarieven dan een doorsnee persoonlijke lening. Net zoals voor onze scherp geprijsde autoverzekeringen, staat kantoor Breusegem ook gekend voor haar zeer voordelige tarieven voor uw autolening, zowel voor een nieuwe wagen als voor een tweedehandswagen.

Renovatielening

Een renovatielening dient voor de financiering van investeringen die te maken hebben met de renovatie van uw woning. Zoals de aankoop van een nieuwe keuken, vloer, ramen,... Het betreft hier geen hypotheek, zodat een goedkeuring snel mogelijk is en er toch heel aantrekkelijke rentevoeten worden gehanteerd. 

Energy@Home

Deze lening dient voor de financiering van energiebesparende uitgaven zoals het vervangen van een oude stookketel, installatie van zonnepanelen, plaatsen van dubbele beglazing, ... Door het natuurvriendelijk doel van deze lening geniet je van een zeer voordelige rentevoet. 

 

e rentevoet.